Prijs en Inschrijven

Geplaatst op

Inschrijven kan op verschillende manieren. De meest comfortabele manier is ongetwijfeld die via deze website. Zowel het doorspelen van je gegevens als de betaling kan gewoon thuis vanuit je zetel gebeuren, bovendien vermijd je ermee het wachten aan de start en kan je zo goed als meteen beginnen aan waar het écht om draait: de wandeling.

Verder kan het vooraf inschrijven via de Infopunt Toerisme van Blankenberge.

Op de dag zelf kan je natuurlijk altijd inschrijven in de starttent op de Grote Markt.

De inschrijvingsprijs hangt af van de gekozen afstand en de inschrijvingswijze. Speciale kortingen voor Leden van een Belgische wandelclub, jeugdbewegingen en (kleine) kinderen.

Vooraf via de website

De inschrijving via de website is veruit de meest eenvoudige en praktische manier van inschrijven.

Je kan hier zelf je gegevens invullen zodat je meteen zeker bent dat alles correct is. Vervolgens kan je ook meteen de betaling uitvoeren, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over de financiële afhandeling. Bovendien doe je er ook een financieel voordeel mee, inschrijven op voorhand is immers een stuk goedkoper. Maar het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je je de dag zelf van deze praktische zaken niets meer hoeft aan te trekken: zelf hoef je immers niet meer aan te schuiven in de wachtrij voor de inschrijvingstafel. Je verliest dus minder tijd aan de start en houdt meer tijd over om langer van het parcours te genieten of even langer stil te staan bij één van de schitterende panorama’s.

Merk op: vanaf dit jaar kan het vooraf inschrijven via de website tot en met 4 mei 2018. Vanaf zaterdag 28 april kan er enkel nog met een betaalkaart betaald worden.

Schrijf je nu online in!

Vooraf via de Infopunt Toerisme van Blankenberge

Eenmaal de online inschrijvingen zijn afgesloten of je wil/kan enkel cash betalen, is het ook mogelijk in te schrijven via de Infopunt Toerisme van Blankenberge. Dat kan door persoonlijk langs te gaan op het Infopunt Toerisme.
Op vrijdag 4 mei is deze zelfs tot 19 uur open. Daarna worden ook de voorinschrijvingen afgesloten.

Gedurende het weekend van 5 en 6 mei

Gedurende het weekend van de Tweedaagse is inschrijven nog enkel mogelijk in de tent op de Grote Markt vanaf 7:30 uur tot 15:00 uur.

Er zijn aparte loketten voorzien voor wie niet de mogelijkheid had vooraf in te schrijven.


Inschrijvingsprijs

Bij vooraf inschrijven*:

24 of 42 km 6 of 15 km
Voor 2 dagen € 10,00 € 8,00
Voor 1 dag € 6,50 € 5,00

Bij inschrijven de dag zelf*:

24 of 42 km 6 of 15 km
Voor 2 dagen € 12,00 € 10,00
Voor 1 dag € 7,50 € 6,00

* Leden van een Belgische wandelvereniging genieten een korting van € 1,00 bij twee dagen deelname en € 0,50 bij één dag deelname.

* Erkende jeugdbewegingen in groep en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3,00 per wandeling, ongeacht de afstand.