Badge et medaille

Publié le

Cette page est uniquement disponible en néerlandais.

Binnenkort krijg je hier meer info over de nieuwe badge en medaille. Wij houden je op de hoogte via onze verschillende kanalen: onze website, onze nieuwsbrief, facebook en twitter.

Badge 2017Een inspanning verdient een beloning.

Naast de spirituele voldoening die je ongetwijfeld krijgt bij de aankomst op de markt, voorzien wij ook in een tastbare beloning en een aandenken aan jouw inspanning.

Voor deelnemers die slechts één van de twee wandeldagen meedoen, is dat een geweven badge.

Voor wandelaars die de beide dagen deelnemen, is dat op de eerste wandeldag een badge en op de tweede wandeldag een medaille.

Elke vijf jaar starten we met een nieuwe medaillereeks (met de badge in zijn kielzog).

Medaille 2017 Sinds 2015 jaar zijn we gestart met de de molens uit de regio.

In 2015 mocht de pas opgefriste Poldermolen in de Meetkerkse Moeren de spits afbijten en sierde dus de medaille die de wandelaars hebben ontvangen na 2 dagen stappen. Vanzelfsprekend deed het parcours (van de 42 km) deze molen ook aan.

Meer en uitgebreide informatie over deze molen kan je terugvinden op de website van Molenecho’s.

De afbeelding op de badge en medaille van 2016 is de Callantmolen in Ramskapelle. Een kleine 10 jaar geleden opnieuw tot zijn volle recht gebracht.
Meer en uitgebreide informatie over deze molen kan je terugvinden op de website van Molenecho’s.

Dit jaar verlaten we het vaste land en trekken de zee in op zoek naar de windmolens in zee. Bij helder weer zie je vanop de Blankenbergse Zeedijk de windmolens van het windmolenpark op de Thorntonbank.  Ze malen geen graan maar vele Kilowatturen en dus vele Euro’s bij elkaar.