IML

Geplaatst op
IML

De IML Walking Association is jouw ideale wandelpartner omdat het jou de gelegenheid biedt (door middel van wandelevenementen) andere volken, streken, levenswijzen te ontdekken. Je wordt daar niet ontvangen als toerist maar als wandelvriend.

Dankzij de IML Walking Association heb je de mogelijkheid om aan meer dan 20 wandeltochten (in 4 continenten) deel te nemen. Verder hebben ook nog een hele reeks andere organisaties hun kandidatuur ingediend zodanig dat in de toekomst het aanbod nog zal vergroten.

Beloningssysteem

Om het deelnemen te stimuleren is een beloningsysteem uitgewerkt. Na elke meerdaagse tocht (minimum 20 km) kan je een bar met inscriptie van het land aankopen. Na een eerste deelname kom je u in aanmerking voor de prachtige bronzen medaille met vermelding “NOS IUNGAT AMBULARE”. Na veertien tochten wordt de medaille zilver, na 30 goud,… en zo verder.

Wanneer je met succes hebt deelgenomen aan de tochten van de acht stichtende leden word je opgenomen bij de club “International Master Walker”. Bij het voltooien van acht tochten in Europa ontvang je de clip ‘European Walker’.

Enkele van de IML Medailles.

Meer over de medailles kan je terugvinden op de website van IML.

Geschiedenis

De IML Walking Association is opgericht op 28 oktober 1987 in Tokyo, in aanwezigheid van Prins Naruhito, in het Nippon Presscenter. Acht grote bekende wandelmanifestaties, gespreid over 8 verschillende landen, besloten een koepelorganisatie te stichten met als doel promotie te voeren voor de recreatieve wandelsport in het algemeen en de respectieve organisaties in het bijzonder.

Kalender

De kalender van alle wandelingen in 2019 vind je hieronder.

IML Calendar 2019
IML Calendar 2019
IML Calendar 2020
IML Calendar 2020

Meer info

Meer info over de IML Walking Association, de awards en de kalender van alle deelnemende wandelingen vind je op http://www.imlwalking.org.