Af van Afval trofee 2017

Farys wint de “Af van Afval-trofee 2017”

GroenEVnet AwardDe Tweedaagse zet zich ieder jaar opnieuw in om meer dan voldoende aandacht te hebben aan het milieu en de impact op deze als evenement klein te houden. Hiervoor werden we in 2010 beloond door de Vlaamse minister van Leefmilieu en hebben we dan ook de trofee “Groenevent” in de wacht gesleept.

Ieder jaar kennen wij op onze beurt de “Af van Afval-trofee” toe aan een sponsor en/of leverancier die samen met ons een bijzondere inspanning levert om “de Tweedaagse proper te houden”.

Farys wint de Af van Afval-trofee 2017

Farys krijgt de Af van Afval-trofee 2017Na lang wikken en wegen werd besloten dat Farys beloond wordt met deze trofee voor de editie 2017. Zij zorgen er al jaar en dag voor dat iedere wandelaar langs het parcours hun herbruikbare drinkbeker met heerlijk fris water kunnen hervullen aan verschillende hiervoor speciaal opgestelde kraantjes. Farys staat ook iedere dag met een heuse Waterbar langs het parcours.

Bij vorige edities werd de trofee overhandigd aan

  • 2016 – Vondelmolen
  • 2015 – Brouwerij Van Steenberhe
  • 2014 – Brugge Kaas
  • 2013 – De Strooper