Bibliotheek zet deur open voor Tweedaagse van Vlaanderen

Elk jaar kunnen de deelnemers aan de Internationale Tweedaagse van Vlaanderen kennismaken met de mooiste plekjes in en rond Blankenberge. Nieuw in de editie 2017 is dat de bibliotheek van Blankenberge op zaterdag 6 mei haar deur wijd open zet voor de wandelaars van de familiewandeling, met randanimatie.

Schepen van Cultuur Philip Konings: “Dit jaar is de Blankenbergse bibliotheek op 6 mei als controlepost opgenomen op het parcours van de familiewandeling van 6 km. De bib focust in enkele uitnodigende activiteiten op Japan. Een blikvanger in het Groot salon is de fototentoonstelling en de permanente powerpointpresentatie Sights and scenes of Japan  van de Blankenbergenaar en Japankenner Marc Popelier. De auteur van het gelijknamige boek zal aanwezig zijn om toelichting te geven bij zijn expo.

Kinderen met vaardige vingers kunnen zich dan zeker en vast ook in de bibliotheek uitleven. Het jonge volkje kan er zich onder begeleiding bekwamen in origami, de kunst van het vouwen van papier.”

De foto-expo Sights and scenes of Japan loopt nog tot 30 juni 2017 in het Groot salon van de bibliotheek.

Meer Info

Bibliotheek Blankenberge – Onderwijsstraat 17 – 8370 Blankenberge

Tel +32 50 41 59 78 – blankenberge@bibliotheek.be

Geplaatst in Geen categorie